aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Home
Nieuwe recepten
Populaire recepten
Koken.TV
Uitgebreid zoeken
soort gerecht/gang
alle recepten
aperitiefhapjes
bbq
bijgerechten
cocktails en drinks
hoofdgerechten
nagerechten
ontbijt
sauzen
soepen
taart en gebak
voorgerechten
Penne met gehakt-spinazieballetjes
Breng voor de pasta een pan met ruim water aan de kook. Verhit in een ruime koekenpan 2 el olie. Voeg de spinazie in 2-3 porties toe en laat het blad al omscheppend slinken en het vocht verdampen...
meer...
Eline1234
10-20 minuten
Pastoccoli
Een heerlijk en gezond gerecht met pasta, broccoli en pesto. Zelf hou ik helemaal niet van broccoli, maar op één of andere manier wordt het toch enorm lekker in combinatie met deze ingrediënten!
meer...
IronPrisoner
30-60 minuten
Beef Wellington
1. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi het rondom met peper en zout.2. Verhit de boter en de olie en bak het vlees 5 minuten aan alle kanten bruin.
meer...
Breggiexxx
Langer dan 2 uur
Philly Cheesesteak Sandwich
Het vlees (eventueel eerst een uurtje in de diepvriezer leggen) zo dun mogelijk snijden en kruid met zout, peper en lookpoeder.
meer...
Jokke
30-60 minuten
Rosbief
Neem een vijzel en doe er de lookteentjes in, wat grof zout, de peperkorrels, de grof gehakte chilipeper, grof gesneden verse rozemarijn en blaadjes tijm.
meer...
Jokke
30-60 minuten
SCAMPI & CRAB
I’m passionate by Asian food and more specifically by recipes that are easy-to-make but using high-quality products. For me quality and healthy products are essential in my recipes.
meer...
HuangLee
0-10 minuten
DIM SUM ANDERS
I’m passionate by Asian food and more specifically by recipes that are easy-to-make but using high-quality products. For me quality and healthy products are essential in my recipes.
meer...
HuangLee
0-10 minuten
JAPANSE YAKITORI MET SOJA
I’m passionate by Asian food and more specifically by recipes that are easy-to-make but using high-quality products. For me quality and healthy products are essential in my recipes.
meer...
HuangLee
0-10 minuten
SCAMPI SLA OP STOKJE
I’m passionate by Asian food and more specifically by recipes that are easy-to-make but using high-quality products. For me quality and healthy products are essential in my recipes.
meer...
HuangLee
0-10 minuten
LENTEROLLETJES MET KIP
I’m passionate by Asian food and more specifically by recipes that are easy-to-make but using high-quality products. For me quality and healthy products are essential in my recipes.
meer...
HuangLee
0-10 minuten
DIM SUM MET GROENE ASPERGES
I’m passionate by Asian food and more specifically by recipes that are easy-to-make but using high-quality products. For me quality and healthy products are essential in my recipes.
meer...
HuangLee
10-20 minuten
Tripel Braadkip
Kip de Karmeliet; een heerlijk stuk braadkip met de smaak van een fantastische tripel bier.
meer...
mooibier
30-60 minuten
Vispakketje van heekfilet met citroentijm en aardappelen
Op en top puur en smaakvol Je gaart de heek uit de Noordzee samen met groenten van Hollandse bodem in een pakketje. Op die manier stoom je de vis en de groenten en blijft alles lekker zacht.
meer...
HelloFresh
30-60 minuten
Traditionele shakshuka met ei en geitenkaas
Een Israëlisch stoofpotje Shakshuka is een traditioneel Israëlisch stoofpotje dat er op elk moment van de dag gegeten wordt: bij het ontbijt, de lunch of als avondmaal.
meer...
HelloFresh
30-60 minuten
Zomerse orzosalade met courgette, feta en granaatappelpitjes
Een kleurrijk en fris gerecht De combinatie van zoute feta, zoete granaatappel, zachte orzo en knapperige paranoten is superlekker!
meer...
HelloFresh
20-30 minuten
Venkelstoofpotje met lamsworstjes en verse bladpeterselie
Een smaakvol eenpansgerecht In dit stoofpotje zitten allerlei ingrediënten die typisch zijn voor de Midden-Oosterse keuken: lamsworstjes, komijn, tijm, rozijnen en verse bladpeterselie.
meer...
HelloFresh
30-60 minuten
Mini-pita’s met tonijn, zoete bospeen en geroosterde hazelnoten
Romig door de frisse yoghurtsaus Deze combinatie van kokos en tonijn klinkt misschien verrassend, maar is echt een topper! Je serveert het met zoete bospeen en knapperige hazelnoten uit de oven.
meer...
HelloFresh
30-60 minuten
Romige conchigli met groenten, kruidenroomkaas en pecannoten
Een kleurrijk pastagerecht Conchigli ken je misschien beter als pastaschelpen. Je kunt ze vullen of zo door de saus roeren.
meer...
HelloFresh
20-30 minuten
Victoriabaarsfilet met roerbakgroenten en rijst
Met gedroogd citroengras, beter bekend als sereh In dit recept geef je de victoriabaars extra smaak door in de laatste minuut een beetje sojasaus en kokosmelk toe te voegen aan de pan.
meer...
HelloFresh
20-30 minuten
Spaghetti integrale met tomaat, gruyère en pompoenpitten
Geurige cherrytomaten uit de oven Pepers zijn familie van de paprika en bestaan in verschillende maten en kleuren. In dit gerecht gebruik je Turkse rode peper.
meer...
HelloFresh
20-30 minuten
Gemarineerde kipfilethaasjes met sesamrijst
Met broccoli uit de wok Je marineert de kipfilethaasjes met sesamolie, een ingrediënt dat veel wordt gebruikt in de Aziatische keuken. De rode peper zorgt dan weer voor een pittig accentje.
meer...
HelloFresh
30-60 minuten
Panzanella met gerookte makreel
Met gele paprika, pruimtomaten en ijsbergsla Panzanella is een Italiaanse broodsalade die oorspronkelijk gemaakt werd met oude stukjes ciabatta.
meer...
HelloFresh
20-30 minuten
Oosterse noedels met kip en pikante soja-rode pepersaus
Met frisse komkommer Dit Oosterse gerecht wordt bereid met kippendijen die worden gestoofd en bereid als ‘draadjesvlees’.
meer...
HelloFresh
30-60 minuten
Italiaanse platbroodpizza
Met courgette, paprika en buffelmozzarella Wie houdt er nu niet van pizza? In dit recept gebruik je platbrood als bodem, een product uit de Midden-Oosterse keuken.
meer...
HelloFresh
20-30 minuten
Klassieke indiase curry met linzen
Met exotische en romige kokosmelk Curry is een Aziatisch gerecht met veel variaties. De belangrijkste ingrediënten zijn verschillende kruiden en rode peper.
meer...
HelloFresh
30-60 minuten
Spaghetti met serranoham en courgettelinten
Een Italiaanse pasta met Spaanse ham Waan je voor heel even aan de Spaanse costa tijdens het voorbereiden van dit recept.
meer...
HelloFresh
30-60 minuten
Orzo met pompoen, verse dragon en pecannoten
Een italiaanse klassieker: Orzo met zoete pompoen. Tover een Italiaanse klassieker op tafel. Orzo, Italiaans voor gerst, is een gedroogde pastasoort die je in dit recept eet met heerlijk zoete...
meer...
HelloFresh
20-30 minuten
Spinaziesalade met lendelappen en feta
Dit is een vullende, voedzame en smaakvolle salade waar je met een beetje vlees een heel eind komt. Ik heb lendelappen gebruikt, maar natuurlijk kun je voor hetzelfde rostbieflapjes, biefstuk of zelfs...
meer...
BGastronome
10-20 minuten
Veggie burger (zoete aardappel en noten)
Wanneer het kant en klare aanbod veggieburgers uit de supermarkt een beetje eentonig wordt, dan is het fijn te experimenteren met zelfgemaakte. Een keukenblender is hierbij wel een gepaste tool.
meer...
katrien
20-30 minuten
Omelet met geitenkaas
Kluts de eieren los en kruid met peper en zout. Bak in een klein beetje boter de ajuin glazig. Smelt een klontje boter in een braadpan en giet hierin 1/4 van de geklutste eieren.
meer...
josejansen
10-20 minuten
Pappardelle met pittige worst
http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R706928Maar voor de volledigheid ook nog in dit recept.Haal het vel van de Catalaanse worstjes en snijd ze elk in 3 stukjes.
meer...
josejansen
20-30 minuten
Patatje oorlog zonder ui
Warm de friteuse op tot 190 graden. Bak de patat tot hij bruin en krokant is. Warm ondertussen de satésauspasta met een beetje water op in een pannetje.
meer...
josejansen
0-10 minuten
Zoete aardappel, groenten en kalkoen uit de oven
Marcel Maak het jezelf makkelijk; de oven doet het meeste werk!
meer...
josejansen
30-60 minuten
Stamppot Ruccola met Oude Kaas
Rosalinde Je kunt ook 1 portie invriezen voor bijvoorbeeld een Chipsoft woensdag:)
meer...
josejansen
20-30 minuten
Hartige Spinazietaart
Laat het bladerdeeg ontdooien.Doe de spinazie in een pannetje op laag vuur en laat dit ontdooien ( ong 10 minuten). Zet de oven aan op 200 graden (voor een elektrische).
meer...
josejansen
20-30 minuten
Hachee a la mama Moulijn
Rundvlees om en om braden en uit de pan nemen.Doe de boter in de pan doe het water erbij, voeg de rundvlees bouillonblokjes erbijVoeg de knoflook, ui en laulierblaadje erbij.
meer...
Hekkelaan
Langer dan 2 uur
Preischotel
Gehakt los fruiten, prei erbij er roerbakken, ui, rode en groene paprika erbij.Breng op smaak met peper, zout en kruiden.Doe in een ovenschaal, kerriesaus eroverheen.
meer...
Hekkelaan
20-30 minuten
Couscoussalade met citrusdressing en munt
Als je eenmaal een couscoussalade (maakt niet uit welke) gemaakt hebt, snap je de principe en kun je dan ook eindeloos varieren. Lekker en makkelijk, zeker als de temperaturen buiten stijgen.
meer...
BGastronome
20-30 minuten
Gewokte groenten met pindasaus en omeletreepjes
Met dit snelle wokgerecht op basis van groenten krijg je op een smakelijke manier je dagelijkse portie vitamines binnen.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Philly Cheesesteak
De Philly cheesesteak is een Amerikaanse sandwich met dunne plakjes biefstuk, uien, groene paprika en gesmolten kaas die zijn roots heeft in de stad Philadelphia.
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Pollo con mole
Kip (of meer traditioneel, kalkoen) in ‘mole’ saus is een van de meest bekende en iconische gerechten van Mexico.
meer...
PWestbeek
30-60 minuten
Risotto met garnalen en erwtjes
Het maken van risotto is niet moeilijk maar vergt wel geduld want je mag tijdens het koken niet van het fornuis weglopen! Voor een perfect romig resultaat, moet je de rijst steeds blijven roeren.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Biefstuksalade
Serveer deze smakelijke biefstuksalade als lunch of lichte avondmaaltijd. Heerlijk met een gekoelde rosé. Tips: -Geef er knapperig stokbrood bij.
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Aziatische zoetzure kip
Pittige en zoet tegelijk, deze Aziatische kip is niet alleen lekker, maar ook makkelijk te maken. Tips: -Als je de saus maakt, is deze licht bruin en dun, maar schrik niet! In de pan dikt hij in.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Broccolisoep met kaascroutons
Dit is een romige, rijke soep die het beste als (vegetarisch, indien je groentebouillon gebruikt) hoofdgerecht geserveerd mag worden.
meer...
BGastronome
20-30 minuten
Snijbonen met tomaat
Kuis de bonen en snijd in schuine stukjes.Verhit een flinke scheut olie in een diepe pot en fruit de ui en knoflook op laag vuur tot ze zacht maar niet bruin zijn.
meer...
Tataveveken
30-60 minuten
Zalm met aardappelschijfjes, sperziebonen en pesto
Met weinig ingrediënten en in bijna ‘no time’ zet je dit heerlijke gerecht op tafel! Tips: -Vervang de sperziebonen door broccoli en de zalm door kabeljauw.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Bistec encebollado
Bistec encebollado, ofwel ‘steak met uien’ wordt vaak in Mexicaanse fondas (eenvoudige restaurants) geserveerd. In deze versie voegen we ook paprikareepjes toe voor meer kleur en extra smaak.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Mexicaanse salade met kipfilet en kidneybonen
Deze gezonde salade heeft frisse smaken dankzij een dressing van limoen en verse koriander. Heerlijk als lunch of lichte avondmaaltijd.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Gegratineerde aardappelschijfjes met bacon en prei
Probeer dit stevige gerecht van romige aardappelschijfjes met spek en prei als het buiten koud en guur is. Heerlijk met een volle Merlot! Tips: -Lekker met veldsla.
meer...
PWestbeek
Langer dan 1 uur