aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Tulband met glazuur
Dark-Nut
20-30 minuten
Gewone tulband met heerlijk glazuur. ALTIJD LEKKER.
Ingrediënten
voor 1 stuks
1 pak boerencakemix (plus ingredienten van het pak)
1 zakje kant-en-klaar glazuur
1 zakje eetbare zilverkleurige en blauwe pareltjes
1 tulbandvorm
Bereidingswijze
Bereid de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de cake in een licht ingevette tulbandvorm tot hij gaar is.
Laat de cake zo'n 10 minuten afkoelen en draai hem dan voorzichtig om op een mooi bord.
Kneed het zakje glazuur zodat de inhoud een beetje warm en vloeibaar wordt, knip het zakje open en giet het glazuur mooi over de cake.
Versier het geheel met de zilverkleurige en blauwe pareltjes., ,
Tip: Maak de cake van tevoren en giet er pas op het laatste moment glazuur over.
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Gemarineerd wittekoolslaatje met mosterdmayonaise
Snij de wittekool in 2, verwijder de harde kern en snij de rest in fijne reepjes.Rasp de wortel.Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in flinterdunne reepjes.
meer...
Jokke
10-20 minuten
Pesto in een handomdraai
Het leuke aan pesto is dat je eindeloos kunt variëren op de ingredienten. Wissel eens van noten of pitten, gebruik rucola in plaats van basilicum en het resultaat zal verrassend, maar wel altijd...
meer...
Sidfrisjes
0-10 minuten
Salade van venkel en sinaasappel
Deze salade van venkel en sinaasappel is een licht en fris bijgerecht, ideaal bij vis, een stukje vlees, naast een lichte pasta of simpelweg met wat vers brood.
meer...
zitizitoni
10-20 minuten
Roti
Zachte broodjes, gevuld met kruidige kikkererwtenpasta, traditioneel geserveerd met kip-vlees massala.
meer...
BGastronome
30-60 minuten
Koude spinazie amandelsalade
Spinazie, we zijn het zo gewoon om warm te eten maar het leent zich perfect om koud als salade te eten. Ideaal als bijgerecht bij gegrilde zalm maar ook geweldig als verrassende salade op een buffet.
meer...
Sidfrisjes
0-10 minuten
Kriel- en zoete aardappelen met groenten en kruiden
Kook de gewassen ongeschilde aardappeltjes 10 minuten in licht gezouten water. Snijd alleen de zoete aardappel en de gekookte rode biet in kleinere stukken, de rest laat je in hun geheel.
meer...
Jokke
30-60 minuten
Gegratineerde groenten met Parmezaanse kaas
Verdure gratinate al forno - Dit recept maakt deel uit van een driegangen Kerstmenu Vis.
meer...
zitizitoni
30-60 minuten
Kiprolletjes met pesto, rauwe ham en kaas
"involtini di pollo con pesto, prosciutto crudo e formaggio" - Dat pesto perfect past bij pasta wisten we. Maar daarnaast kun je het ook combineren met bijvoorbeeld vlees, zoals in dit recept.
meer...
zitizitoni
30-60 minuten