Taartjes met geitenkaas en uienconfijt
20-30 minuten
Een heerlijk en makkelijk te maken voorgerecht. De zoete vincotto combineert prachtig met de licht-zure smaak van de geitenkaas en de zoute smaak van het spek. Serveer de taartjes met een frisse sauvignon blanc.
Ingrediënten
voor 4 personen

4 plakjes bladerdeeg
4 plakjes spek
4 tl uienconfijt
zachte romige geitenkaas
geklutst eitje, om de taartjes in te kwasten
gemengde sla  naar keuze
vincotto of crema di balsamico
Reacties
6 apr 2017
Hoe groot moeten de plakjes bladerdeeg zijn?
24 jan 2016
Yogorette met sla mengen ,groene ontpitten olijven en blokjes feta kaas toevoegen gesnipperde aluin en een beetje look...
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten