Spaghetti di timilia met basilicum en geitenkaas
20-30 minuten
Fruit, groenten, vlees, vis, zuivelproducten, brood, wijn... Dag na dag kiest Cirkle de beste biologische en artisanale producten afkomstig uit België of haar buurlanden. Maak je keuze uit één van onze paketten of stel je eigen pakket samen. Wij leveren bij jouw thuis, op kantoor of in één van onze afhaalpunten. Om de ecologische voetafdruk te verkleinen en een bijdrage te leveren op sociaal niveau, combineert Cirkle deze leveringen met een gratis recyclingdienst. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het goede doel. Ga nu van start en maak deel uit van de winkelrevolutie!

Dit recept is afkomstig uit het kookboek Fair! van Oxfam-Wereldwinkels.
Ingrediënten
voor 4 personen

300G Spaghetti timilia
400g kerstomaten
1 aubergine
4 soeplepels olijfolie
2 theelepels rietsuiker
1 teentje look
1 bosje verse basilicum
1 verse geitenkaas
oregano
zout, peper
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten