Melkchocolade-espressocakejes
Langer dan 1 uur
Cakejes bakken is altijd bevredigend. Je maakt een beslag, stort het in een muffinvorm of papiertjes en binnen no time heb je warme cakejes uit de oven. Deze muffins zijn niet te zoet en er zit een subtiele espressosmaak aan. In plaats van een versgezet kopje espresso kun je ook een lepel oplos-espresso oplossen in een klein beetje heet water.
Ingrediënten
voor 6 stuks

160 g melkchocolade
100 g roomboter
100 g suiker
2 (biologische) eieren, gesplitst
150 g cakemeel
2 kopjes espresso (is ongeveer 80 ml. Maak niet 1 kop espresso met meer water, want dan heet het een lungo en levert het te weinig smaak op)
snufje vanillepoeder
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten