Lamsnavarin met couscous
Langer dan 1 uur
Een lekker en gezond stoofpotje met schapenvlees en verschillende groentjes. Laat je niet afschrikken door de bereidingstijd. Het is niet veel werk, maar lamsnavarin moet wel een tijdje op het fornuis staan om lekker zacht te worden.
Ingrediënten
voor 4 personen

800 g lamsstoofvlees of lamsragout
2 dl rode wijn
2 dl lamsfond
400 g gepelde tomaten
2 ajuinen
2 teentjes look
1 bot raapjes
3 à 4 wortelen
3 stengels selder
200 g fijne boontjes
1/2 courgette
kikkererwten (reeds geweekt)
2 eetlepels bloem
rozemarijn
laurier
tijm
peper
zout
komijnpoeder
boter
Reacties
30 Aug 2015
Lekker, heb ipv. raapjes venkel in reepjes gesneden gebruikt en klein stukje chilipepeper toegevoegd, versterkt de smaken. Best daags voor gebruik klaarmaken, dan krijgen smaken beter de kans zich ten volle te ontwikkelen.
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten