aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Salade van linzen en eendenborst
PWestbeek
10-20 minuten
Een lichte herfstsalade voor een snelle lunch!
Ingrediënten
voor 1 personen
handvol slabladeren
klein kopje gekookte bruine linzen
dungesneden eendenborstfilet
4 kerstomaatjes, doormidden gesneden
1/2 el sherryazijn
1 1/2 el extra vergine olijfolie
1/4 tl Dijonmosterd
zout en peper, naar smaak
zacht gekookt eitje
Bereidingswijze
Doe de sla op een bord. Doe de linzen, eendenborst en tomaten op de sla. Maak een dressing door de azijn, olie, mosterd, zout en peper te klutsen. Giet over de sla. Maak af met het eitje en een beetje versgemalen peper.
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Ovenschotel met gehakt, prei en curry
Deze eenvoudige ovenschotel is zo klaar en steeds een feest op een koude winteravond. Vooral de combinatie van curry, gehakt en prei is geweldig en zeker een aanrader voor wie graag curry eet.
meer...
Arties
30-60 minuten
Omelet met courgette, geitenkaas en rucola
Fruit, groenten, vlees, vis, zuivelproducten, brood, wijn... Dag na dag kiest Cirkle de beste biologische en artisanale producten afkomstig uit België of haar buurlanden.
meer...
Cirkle
20-30 minuten
Salade d'été
Deze salade is werkelijk de zomer op je bord. De zachte smaak van de jonge bladgroenten gecombineerd met de friszoete dressing vormen de perfecte achtergrond voor de rest van de ingrediënten:...
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Tarte Flambée
Deze taart zet je in 'no time' op tafel. Vooral omdat je kant-en-klaar pizzadeeg gebruikt. De smaak is een ware traktatie: romige creme, zoete uien en zoute spekjes.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Maaltijdsalade van geroosterde pompoen en kikkererwten
ik ben altijd op zoek naar makkelijke, voedzame alternatieven voor een boterham als lunch op werkdagen.
meer...
BGastronome
30-60 minuten
Witloof met hesp en kaas
Witloof rolletjes met hesp en kaassaus, gegratineerd in de oven is een echte klassieker.
meer...
Arties
30-60 minuten
Gegratineerde witlof
Verwarm de oven voor op 220 graden.De witlof goed schoonmaken (kontjes en bittere kern af- uitsnijden). Stoom de witloof gedurende 5 minuten.
meer...
PWestbeek
Langer dan 1 uur
Konijn met kriek en cranberry's
Deze konijnstoofpot is hemels, vooral door de combinatie van het zoete van de cranberry’s met de malse boutjes!
meer...
PWestbeek
Langer dan 2 uur