aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Salade van linzen en eendenborst
PWestbeek
10-20 minuten
Een lichte herfstsalade voor een snelle lunch!
Ingrediënten
voor 1 personen
handvol slabladeren
klein kopje gekookte bruine linzen
dungesneden eendenborstfilet
4 kerstomaatjes, doormidden gesneden
1/2 el sherryazijn
1 1/2 el extra vergine olijfolie
1/4 tl Dijonmosterd
zout en peper, naar smaak
zacht gekookt eitje
Bereidingswijze
Doe de sla op een bord. Doe de linzen, eendenborst en tomaten op de sla. Maak een dressing door de azijn, olie, mosterd, zout en peper te klutsen. Giet over de sla. Maak af met het eitje en een beetje versgemalen peper.
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Witloof met hesp en kaas
Witloof rolletjes met hesp en kaassaus, gegratineerd in de oven is een echte klassieker.
meer...
Arties
30-60 minuten
Preischotel
Gehakt los fruiten, prei erbij er roerbakken, ui, rode en groene paprika erbij.Breng op smaak met peper, zout en kruiden.Doe in een ovenschaal, kerriesaus eroverheen.
meer...
Hekkelaan
20-30 minuten
Zomerse pastasalade
Het is algemeen geweten dat Italianen echte pasta-specialisten zijn. Risone is een pasta die geproduceerd wordt volgens een oud recept op basis van griesmeel van harde tarwe.
meer...
Chris
30-60 minuten
Panzanella met gerookte makreel
Met gele paprika, pruimtomaten en ijsbergsla Panzanella is een Italiaanse broodsalade die oorspronkelijk gemaakt werd met oude stukjes ciabatta.
meer...
HelloFresh
20-30 minuten
Zonnige salade met gegrilde kip
Een heerlijke, gezonde salade. Ideaal als lichte maaltijd en zeer fris van smaak.
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Salade van gebraden kip en kikkererwten
Heb je een restje gebraden kip over? Maak dan deze smaakvolle salade!
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Snelle rundstoofpot
Fruit, groenten, vlees, vis, zuivelproducten, brood, wijn... Dag na dag kiest Cirkle de beste biologische en artisanale producten afkomstig uit België of haar buurlanden.
meer...
Cirkle
Langer dan 1 uur
Eieren in rode wijn
Een Franse klassieker uit de Bourgogne. Voor dit gerecht heb je verse eieren nodig. Serveer met een fles Givry.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten