aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Salade van linzen en eendenborst
PWestbeek
10-20 minuten
Een lichte herfstsalade voor een snelle lunch!
Ingrediënten
voor 1 personen
handvol slabladeren
klein kopje gekookte bruine linzen
dungesneden eendenborstfilet
4 kerstomaatjes, doormidden gesneden
1/2 el sherryazijn
1 1/2 el extra vergine olijfolie
1/4 tl Dijonmosterd
zout en peper, naar smaak
zacht gekookt eitje
Bereidingswijze
Doe de sla op een bord. Doe de linzen, eendenborst en tomaten op de sla. Maak een dressing door de azijn, olie, mosterd, zout en peper te klutsen. Giet over de sla. Maak af met het eitje en een beetje versgemalen peper.
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Gemarineerde lamsbrochettes met pilav
Fruit, groenten, vlees, vis, zuivelproducten, brood, wijn... Dag na dag kiest Cirkle de beste biologische en artisanale producten afkomstig uit België of haar buurlanden.
meer...
Cirkle
30-60 minuten
Salade van gebraden kip en kikkererwten
Heb je een restje gebraden kip over? Maak dan deze smaakvolle salade!
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Eintopf met witte bonen en kip
Een snel, voedzaam eenpansgerecht; romige saus met salie en tijm combineert heel goed met de kip en witte bonen.
meer...
BGastronome
30-60 minuten
Eenpansgerecht van kabeljauw met chorizo
Dit is een snelle en gemakkelijke schotel dat zelfs op een doordeweekse avond gemaakt kan worden, maar het zal ook niet misstaan bij een iets feestelijker gelegenheid.
meer...
BGastronome
30-60 minuten
Mediterrane Quinoa Salade
Ideaal om als lunch mee te nemen. Fris van smaak en oer-gezond!
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Nasi met gebakken eitje
De basis voor de populaire Indonesische nasi goreng is gekookte, goed afgekoelde rijst. Maar wat voor rijst moet je gebruiken? Hier heb je gelukkig een ruimere keuze.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Preischotel
Gehakt los fruiten, prei erbij er roerbakken, ui, rode en groene paprika erbij.Breng op smaak met peper, zout en kruiden.Doe in een ovenschaal, kerriesaus eroverheen.
meer...
Hekkelaan
20-30 minuten
Snert
Dikke, vullende maaltijdsoep van erwten en vlees. Wat snert anders maakt dan de rest van de erwtensoepen is dat er geen aardappels in gebruikt worden en dat het zo dik moet zijn, dat een lepel in de...
meer...
BGastronome
Langer dan 1 uur