Provençaalse spareribs
Langer dan 2 uur
Serveer de spareribs met een simpele rijstsalade. Deze maak je als volgt: Kook 150 g rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de rijst goed afkoelen en roer er 70 g gehakte groene olijven en een fijn gesneden bosje peterselie door.
Ingrediënten
voor 4 personen

1 kilo spareribs (2 grote racks)
½ el paprikapoeder
1 ½ el Herbes de Provence
½ el gedroogde oregano
¾ el zeezoutvlokken (bijv. Fleur de Sel of Maldon)
versgemalen peper
1 ½ el olijfolie
100 ml water
Reacties
3 sep 2016
Bij rijst fijngesnipperde bieslook , wat zongedroogde tomaten, fijngensipperde ui en rijstsalade aanmaken met sat olijolie en citroensap. Op smaak brengen met peper vd molen zout. Heel lekker. Rijstsalade kan ook als bijgerecht bij andere vleesgerechten of als lunch worden gegeten. Licht en gezond.
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.