aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Linzensalade
PWestbeek
0-10 minuten
Een simpele lunch ideaal om van tevoren te maken en mee naar je werk te nemen.
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blik linzen, gespoeld
2 handjes rucola
2 handjes kerstomaatjes, doormidden gesnedenklein
blokje feta
Voor de dressing:
3 el olijfolie
1 el citroensap
1 tl gedroogde oregano
zout en peper
Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten in een grote kom. Maak de dressing en giet die er over heen. Goed mengen en maximaal twee dagen in de koelkast bewaren.
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Ovenschotel met gehakt, prei en curry
Deze eenvoudige ovenschotel is zo klaar en steeds een feest op een koude winteravond. Vooral de combinatie van curry, gehakt en prei is geweldig en zeker een aanrader voor wie graag curry eet.
meer...
Arties
30-60 minuten
Warme salade van boerenkool en quinoa
Probeer deze veganistische en mega-gezonde salade vol vezels en vitamines!
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Pipe rigate met zalm, asperges en room
Ook als je weinig tijd hebt om te koken, kun je een heerlijk en gezond gerecht op tafel zetten. Dit pastagerecht kan worden gegeten als complete maaltijd, want alles wat je nodig hebt, zit erin.
meer...
zitizitoni
20-30 minuten
Provençaalse roerbak
Rundvleesreepjes en mini-krieltjes hebben een korte kooktijd nodig en zijn heerlijk in allerlei roerbakshotels. Dit makkelijk gerecht zet je binnen 20 minuten op tafel.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Arroz con pollo
Dit is een veel voorkomend gerecht in Latijns America, elke land, streek heeft zo zijn variaties. Dit is dus slechts een van de vele mogelijke varianten.
meer...
BGastronome
30-60 minuten
Gevulde aubergine
Er zijn natuurlijk talloze variaties mogelijk van dit gerecht, deze vind ik het lekkerst. De vulling van rijke tomatensaus met gehakt, fris gekruid en een paar kruimels feta kaas bovenop maken het...
meer...
BGastronome
30-60 minuten
Romige pasta met radicchio en kleurige tomaatjes
Slobberpasta’s, daar kun je me voor wakker maken. Het liefst slobber ik met spaghetti of linguine, maar pasta met een stevige bite en een holte past beter bij deze saus.
meer...
annemieke
20-30 minuten
Vegetarische vol au vent
Een vegetarische vol au vent klinkt als een cafe zonder bier maar dit receptje zal je verrassen. We vervangen het vlees door groenteballetjes en bruine kastanje champignons.
meer...
Arties
30-60 minuten