Lasagne met kastanjechampignons en spinazie
Langer dan 1 uur
Bijna iedereen is dol op lasagne. Probeer deze vegetarische versie met kastanjechampignons en spinazie!
Tips:
-Zorg dat je al het overtollige vocht uit de spinazie wegdrukt. Anders wordt de lasagne te waterig!
-Tijdens het bouwen van de lasagne kan je per laag meerdere deegbladen overlappen of over elkaar heen leggen.
-Lekker met een simpele groene salade.
-Plaats de lasagneschaal op een bakplaat bekleed met aluminiumfolie.
Ingrediënten
voor 4 personen

1 pot bechamelsaus (400 g)
1 el olijfolie
1 ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
400 g kastanjechampignons, schoongeborsteld en in plakjes gesneden
1 el gedroogde oregano
1 tl gedroogde rozemarijn
zout en peper
1 blikje tomatenpuree (68 g)
½ tl suiker
1 grote pot gesneden bladspinazie (610 g), goed uitgelekt
125 g mascarpone
60 g geraspte Parmezaanse kaas
1 ei, licht geklutst
250 g gedroogde lasagnebladen
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten