aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Kerntemperaturen
Jokke
0-10 minuten
Kerntemperatuur persoonlijke favoriet
Ingrediënten
voor 1 stuks
Thermometer
Sonde
Bereidingswijze
Rund: 46 C + rusten
Varken: 68 C + rusten
Lam: 50 C + rusten
Zalm 45 C + rusten
Burger 70 C direct
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Brie mango tortilla
Drie ingrediënten die niet kunnen beslissen of het gerecht nu Frans Mexicaans, dan wel Mexicaans Spaans genoemd moet worden. Wat maakt het uit, het smaakt en dat is het belangrijkste.
meer...
Sidfrisjes
0-10 minuten
Gegrilde sardientjes
Een sardine, een visje dat niet veel nodig heeft maar wel razend smaakvol is. Marineren is een optie maar natuur laat hij zich zeker zo goed smaken.
meer...
Sidfrisjes
10-20 minuten
Kabeljauwhaasje in papillot
Er is niets zo makkelijk om op de barbecue te maken dan een lekkere vispapillot. De voorbereiding is eenvoudig vooraf te doen, de barbecue doet de rest op het moment zelf.
meer...
Sidfrisjes
10-20 minuten
Baba ganoesj
Dit gerecht komt uit het Midden-Oosten en kent daar best wat variaties. Dit is een gemakkelijk te reproduceren thuis versie, waarbij je niet eens je gril op gang hoeft te brengen.
meer...
BGastronome
30-60 minuten
Couscoussalade met vis en garnalen
Een vullende maaltijdsalade van couscous, zalm en garnalen. Snel en gemakkelijk te bereiden, is lekker voor de lunch of avondeten op een warme avond.
meer...
BGastronome
10-20 minuten
BBQ-baguette met kruidenboter
1. Halveer eerst het stokbrood en snijd dan beide helften horizontaal doormidden. Verhit de olie in een pan en rul het gehakt bruin.
meer...
Breggiexxx
20-30 minuten
Brochettes de Magret
In deze brochettes de magret (eenden-spiesjes) combineer ik veel van de smaken van het zuidwesten van Frankrijk: eend, pruimen uit Agen en Armagnac.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Hummus met geroosterde paprika en feta
Een heerlijke variatie van de traditionele hummus. Je kunt het ook pittiger maken door een hete pepertje erin te verwerken.
meer...
BGastronome
10-20 minuten