Huevos en Salsa (Spaanse eieren in een saus)
30-60 minuten
Soms zijn er dagen dat ik me te laat realiseer dat er bijna geen verse groente in
huis is. Gelukkig is dat nooit een reden voor paniek want met een goedgevulde provisiekast is er altijd iets te verzinnen.
Voor dit smakelijke gerecht heb ik alleen een paar blikken gehakte tomaten nodig, wat kruiden en een stuk of zes eieren (dat heb je altijd in huis).
Paola’s tips:
*Als je een tarte tatinpan hebt (die ook op het fornuis te gebruiken is), is dat heel handig
want dan heb je maar één pan nodig. Zo niet dan kan je de saus ook in een andere pan
koken en deze daarna in een quichevorm gieten.
Ingrediënten
voor 3 personen

2 el olijfolie
1 grote rode ui, fijngesnipperd
3 knoflook teentjes, fijngehakt
mespunt gedroogde chilivlokken
2 blikken gehakte tomaten van 400 g
2 tl gerookte paprikapoeder
1 el gevriesdroogde oregano
1 tl komijnpoeder
1 tl rietsuiker
zout en peper naar smaak
6 eieren
Manchego kaas
rijst, voor erbij
gehakte peterselie
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten