aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Eenvoudig mosselsausje
Chris
0-10 minuten
Bij mosselen met frietjes hoort een mosselsausje!
Heel eenvoudig en snel te bereiden.
Serveer in individuele kommetjes.
Ingrediënten
voor 4 personen
4eetlepels mosselvocht
1 eetlepel mosterd
2 eetlepels mayonaise met citroen
Bereidingswijze
Laat 4 eetlepels mosselvocht afkoelen.
Meng de andere ingrediënten mooi glad.
Leng aan met het mosselvocht en roer weer flink dooreen.
Klaar!
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Tzatziki
Geef mij een stokbrood en een kom tzatziki en ik ben niet te houden. Heerlijk fris, de zomer in een kommetje. Het leuke? Het is supermakkelijk te maken.
meer...
Sidfrisjes
0-10 minuten
Pesto in een handomdraai
Het leuke aan pesto is dat je eindeloos kunt variëren op de ingredienten. Wissel eens van noten of pitten, gebruik rucola in plaats van basilicum en het resultaat zal verrassend, maar wel altijd...
meer...
Sidfrisjes
0-10 minuten
Tartaar
Als er frietjes gehaald worden zal vriendin altijd tartaar bestellen. Jammer natuurlijk want het is veel lekkerder zelfgemaakt. Een eigen variant op een bekend sausje!
meer...
Sidfrisjes
0-10 minuten
Sausje voor gefrituurde kip
alle ingeredienten in een pannetje zachtjes laten smorenstukjes kipfilet peper, zout, ei, maizena.in de arachide olie...
meer...
reusje
20-30 minuten
Avocadodip
Je kan deze avocadodip gebruiken om groenten zoals komkommer, paprika en bleekselderij te besmeren. Lekker als tussendoor !
meer...
reusje
10-20 minuten
Confiture de pruneaux à l'Armagnac
In de Lot-et-Garonne vind je de lekkerste pruimen, paars van buiten en knal-geel van binnen. Rijp en vers, hebben ze een heerlijk zoet vruchtvlees.
meer...
PWestbeek
30-60 minuten
Salsa dipsaus
Salsa dipsaus is heerlijk als warm of koud bijgerecht of aperitief. Serveer bij borito's, nacho's of andere mexicaanse gerechten.
meer...
Arties
10-20 minuten
Béchamel
Witte saus of bechamelsaus is klassieke witte saus die als basis kan dienen bij kaassaus, lasagne, groenten.
meer...
Arties
10-20 minuten