Wentelteefjes van rozijnenbrood met spek en citrus-gembersiroop
30-60 minuten
De combinatie van zout en zoet in dit recept is zalig!
Tips:
-Koop het rozijnenbrood een of twee dagen van tevoren zodat het niet meer zo vers is.
-Je kunt het rozijnenbrood vervangen door brioche.
-Maak het vegetarisch: laat het ontbijtspek achterwege en serveer met een kloddertje crème fraîche.
-Serveer de wentelteefjes met een salade van verschillende soorten meloen en verse frambozen. Geef er een glas versgeperste bloedsinaasappelsap en een pot verse munt thee bij.
Ingrediënten
voor 4 personen

3 eieren
snufje zout
2 el melk
1 tl rum-aroma
½ tl gemalen kaneel
8 sneetjes rozijnenbrood
boter, om te bakken
8 plakjes ontbijtspek
blik mandarijnen op vruchtensap (310 g), bewaar het sap
1 el limoensap
4 el gemberjam
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.