
Een heerlijk Frans dessert, met een hart van gesmolten chocola!
	    Ingrediënten
	    
		Voor 4 personen
		150g pure chocolade
100g gezouten boter
2 eieren, plus twee eidooiers
120g suiker
50g patentbloem
	     
	 
	
	    Recept
	    - Oven op 210°C voorverwarmen en bakjes goed met boter invetten.
 - Smelt de chocolade en de boter au bain marie. Laat dit mengsel iets afkoelen.
 - Klop in een kom of glazen maatbeker, de eieren en de eidooiers licht en romig. Voeg de suiker toe en nogmaals goed kloppen. Klop de patentbloem en het chocolademengsel erdoor.
 - Verdeel het mengsel over de bakjes en laat ze 8-10 minuten bakken, afhankelijk van de hoeveelheid/grootte van de bakjes.
 - Om de moelleux te serveren, keer je de bakjes op een bordje.
 
TIP : Een moelleux au chocolat is ook heerlijk met een beetje crème anglaise of een bolletje vanille-ijs.