Garnalenboter
De grijze garnaal, een schat uit onze Noordzee. Versgepelde grijze garnalen, dat is een delicatesse maar belangrijk, het is ook een verrassende smaakmaker.

Ingrediƫnten
Voor 4 personen

50 gr grijze garnalen
50 gram ongezouten boter
cayennepeper
0-10 minuten

Recept


* De boter op kamertemperatuur laten komen
* De garnalen fijnhakken met een mes of met behulp van een mixer. Met een mixer zal de garnaalpasta allicht fijner zijn met als resultaat een fijnere boter. Wat je zelf verkiest.
* Be garanalenpasta goed onder de boter mengen en kruiden met een snuifje cayennepeper. Koud wegzetten alvorens te serveren.
* Indien je dit in grote hoeveelheden maakt kan je de boter steeds in aluminiumfolie rollen en bewaren in de vriezer. Je snijd vervolges stukjes af naargelang je nodig hebt.
* niet alleen lekker op toast, maar ook op een stukje gegrilde vis.
toegevoegd door Sidfrisjes