Kipfilet met geitenkaas en gerookt spek
Dit is eens een andere manier om kip op tafel te brengen, feestelijk en toch goedkoop. De pakketjes ogen mooi en smaken goed door.

Ingrediƫnten
Voor 4 personen

4 kipfilets
400 g geitenkaas
8 dunne sneden gerookt spek
boter
peper en zout
fond de bouillon-pasta Chef Macro
zachte mosterd
fruit naar keuze
30-60 minuten

Recept

Druk de filets plat en snij ze in twee dunne sneden.
Bak aan beide kanten in de boter.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Besmeer met de geitenkaas.
Wikkel in gerookt spek.
Bak de pakketjes nog even opnieuw in de boter.

Voor de saus:

Bakresten in de pan losweken met water.
1 eetlepel fond toevoegen.
2 eetlepels mosterd bijroeren.
Roerend aan de kook brengen.
Nog even laten inkoken.
Eventueel binden.

Dit smaakt heel lekker met gebakken fruit naar keuze:
(schijven ananas, ontpitte en ontvelde druiven, stukjes appel, gedroogde geweekte abrikozen, veenbessen,...)

Met een paar kroketjes erbij zal je je gasten niet horen klagen!
toegevoegd door Chris