Venkel aardbeiensalade
José Lekker veel smaakjes

Ingrediënten
Voor 4 personen

2 venkelknollen
100 g lente-uitjes
250 g radijs
100 g granaatappelpitjes
1 klein handje vers gesneden munt
150g verkruimelde fetakaas
50 ml olijfolie
Een klein beetje citroensap
1 el balsamico azijn
Snufje zout en peper
20-30 minuten

Recept

De salade
Verwijder het kroontje van de aardbeien en snijd ze in vieren. 
Snijd vervolgens de venkel erg dun. 
Snijd de lente-uitjes en de radijsjes. 
Meng de aardbeien, venkel, lente-uitjes, granaatappelpitjes, radijs in een kom.

Voeg als laatste de munt tezamen met de feta en de dressing (hoeveelheid naar smaak) vlak voor het serveren op.

De dressing
Meng in een aparte kom de olijfolie, citroensap en balsamico-azijn. Voeg zout en peper naar smaak toe.
toegevoegd door josejansen