Penne met courgette
Fruit, groenten, vlees, vis, zuivelproducten, brood, wijn... Dag na dag kiest Cirkle de beste biologische en artisanale producten afkomstig uit België of haar buurlanden. Maak je keuze uit één van onze paketten of stel je eigen pakket samen. Wij leveren bij jouw thuis, op kantoor of in één van onze afhaalpunten. Om de ecologische voetafdruk te verkleinen en een bijdrage te leveren op sociaal niveau, combineert Cirkle deze leveringen met een gratis recyclingdienst. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het goede doel. Ga nu van start en maak deel uit van de winkelrevolutie! ----- Onze recepten-paketten voorzien alle exacte ingrediënten voor het gewenste aantal personen en worden bij u thuis, op kantoor of in één van onze afhaalpunten geleverd! Dit recept is beschikbaar voor 2, 4 of 6 personen en kunt u bestellen via www.cirkle.be > Paketten > Recepten-paketten.

Ingrediënten
Voor 4 personen

300g Penne (volkoren) - bio
420g Courgette - bio
200g Uien - bio
20g Look - bio
2 Eieren - bio
250g Room - bio
Koriander - bio
Olijfolie (niet inbgrepen)
Peper, zout (niet inbegrepen)
20-30 minuten

Recept

Kook de penne ongeveer 12 minuten in gezouten kokend water.

Rasp de courgette met een dunschiller. Pel de ui en de lookteentjes en hak ze fijn. Hak de koriander grof.

Verhit een scheut olijfolie in een pan. Doe er de ui, de lookteentjes en de courgette in en stoof alles 10 minuten op een zacht vuur.

Neem de nodige hoeveelheid room (zie ingrediënten) en klop de eieren erin los. Breng op smaak met peper en zout.

Haal de groenten van het vuur en giet er al roerend het eimengsel over de groenten tot ze helemaal bedekt zijn. De saus moet smeuïg blijven.

Doe de penne erbij en meng alles. Bestrooi met de vers gehakte koriander. Breng op smaak met peper en zout en dien meteen op.
toegevoegd door Cirkle