Omelet met courgette, geitenkaas en rucola
Fruit, groenten, vlees, vis, zuivelproducten, brood, wijn... Dag na dag kiest Cirkle de beste biologische en artisanale producten afkomstig uit België of haar buurlanden. Maak je keuze uit één van onze paketten of stel je eigen pakket samen. Wij leveren bij jouw thuis, op kantoor of in één van onze afhaalpunten. Om de ecologische voetafdruk te verkleinen en een bijdrage te leveren op sociaal niveau, combineert Cirkle deze leveringen met een gratis recyclingdienst. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het goede doel. Ga nu van start en maak deel uit van de winkelrevolutie! ----- Onze recepten-paketten voorzien alle exacte ingrediënten voor het gewenste aantal personen en worden bij u thuis, op kantoor of in één van onze afhaalpunten geleverd! Dit recept is beschikbaar voor 2, 4 of 6 personen en kunt u bestellen via www.cirkle.be > Paketten > Recepten-paketten.

Ingrediënten
Voor 4 personen

12 eieren - bio
420g Courgette - bio
125g geitenkaas - bio
Peterselie - bio
150g Rucola - bio
320g Appelen - bio
20g Noten - bio
Boter (niet inbegrepen)
Olijfolie (niet inbegrepen)
Peper, zout (niet inbegrepen)
20-30 minuten

Recept

Snij de courgette in schijfjes en stoof ze in wat olijfolie of een matig vuur.

Snij de geitenkaas in schijfjes.

Klop de eieren samen met de peterselie zachtjes los in een kom en doe er zout en peper bij.

Verdeel de hoeveelheid volgens het aantal omeletten (3 eieren per persoon).

Smelt wat boter in een pan, laat ze goed heet worden en giet het eimengsel in de pan. Doe de courgette en de kaas erbij. Bak de omelet tot ze bijna gaar is en sla dan met een spatel de ene helft over de andere.

Doe hetzelfde voor de andere omelet(ten).

Vermeng in een slakom de rucola, de in schijfjes gesneden appel en de walnoten. Besprenkel de sla met een flinke scheut olijfolie.
toegevoegd door Cirkle