Omeletrol met zalm
Serveer deze originele omeletrol als brunch met toast en vers fruit, of als lichte avondmaaltijd met witte rijst.

Ingrediënten
Voor 4 personen

5 eieren
2 el melk
2 el bloem
zout en peper
50 g zachte geitenkaas, in stukjes
6 zongedroogde tomaten, fijngesneden
30 g spinazie
100 g gerookte zalm, in plakjes
20-30 minuten

Recept

Verwarm de oven op 200°C voor en bekleed de bakplaat met een stuk bakpapier. Laat het bakpapier aan de kortere randen van de bakplaat iets overhangen. Kluts de eieren met de melk, de bloem, het zout en peper. Schenk dit mengsel in de bakplaat en bak de omelet in 7-8 minuten, of tot de bovenkant mooi droog en stevig is. Haal de omelet uit de oven en laat hem inzakken. Beleg de omelet met de kaas, tomaten, spinazie en de plakjes zalm. Rol de omelet voorzichtig vanaf de kortere kant op en haal terwijl je rolt het bakpapier van de omelet af. Snij de omeletrol in schijven van een paar centimeter dik en serveer ze met bijgerechten naar keuze.
toegevoegd door PWestbeek