Zoet-zure salade-condiment van groene tomaten
20-30 minuten
Dit is misschien niet de moeders mooiste gerecht, maar wel een smaakvolle, pittige salade-condiment, die ook lekker is op een hamburger in plaats van augurken of gewoon bij wat gegrilde vlees. Een mooie toevoeging aan de barbecue tafel dus en een goede manier om iets met de overschot aan groene tomaten uit de tuin te doen. Kan tot een week bewaard worden in de koelkast.
Ingrediënten
voor 8 personen

5 onrijpe, groene tomaten (er mag wel een beetje kleur aanwezig zijn)
1 ui
2 bleekselderij stengels
2-3 teentjes knoflook
bosje peterselie
een paar takjes estragon, alleen bladjes
3 theelepels zout
4 eetlepels suiker
3 eetlepels wittewijnazijn
3 eetlepels olie 
3 korrels pimenteen 
snufje hete pepervlokken 
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.