aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Tulband met glazuur
Dark-Nut
20-30 minuten
Gewone tulband met heerlijk glazuur. ALTIJD LEKKER.
Ingrediënten
voor 1 stuks
1 pak boerencakemix (plus ingredienten van het pak)
1 zakje kant-en-klaar glazuur
1 zakje eetbare zilverkleurige en blauwe pareltjes
1 tulbandvorm
Bereidingswijze
Bereid de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de cake in een licht ingevette tulbandvorm tot hij gaar is.
Laat de cake zo'n 10 minuten afkoelen en draai hem dan voorzichtig om op een mooi bord.
Kneed het zakje glazuur zodat de inhoud een beetje warm en vloeibaar wordt, knip het zakje open en giet het glazuur mooi over de cake.
Versier het geheel met de zilverkleurige en blauwe pareltjes., ,
Tip: Maak de cake van tevoren en giet er pas op het laatste moment glazuur over.
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Winterse rauwkost
Het is natuurlijk gemakkelijk dat je in de supermarkt gewoon sperzieboontjes, broccoli en asperges kunt kopen in februari. Zo hoef je in principe gewoon maken waar je zin in hebt op dat moment.
meer...
BGastronome
10-20 minuten
Pasta vol vitaminen uit Friuli
Een energieboost vol vitaminen en koolhydraten, ideaal voor of na een stevige sportprestatie! En overheerlijk als bijgerecht bij een bbq, grill- of gourmetavond.
meer...
Marilisa
10-20 minuten
Kruidige pompoensoep
Verhit in een flinke soeppan een scheutje olie. Fruit hierin de ui, gember, peper enkele minuten. Voeg de laatste twee minuten ketoembar, komijn en kurkuma toe en fruit nog even mee.
meer...
IronPrisoner
30-60 minuten
Tzaziki
Rasp de komkommers met een kaasrasp tot pulp en laat deze in een kaasdoek of dergelijke goed uitlekken (ongeveer een nachtje lang)Eens de komkommers goed uitgelekt zijn, nog eens goed uitpersen zodat...
meer...
Frederiek
Langer dan 2 uur
Filodeeg venkel en geietenkaas
Arthur FlyingFoodie.nl heeft heeellee lekkere recepten.
meer...
josejansen
10-20 minuten
Confiture d'ognion
Zoet-zuur en vol van smaak, deze confiture is een uitstekende saus/condiment bij een kaasplank of bij een stuk geroosterd vlees. Ook lekker in een broodje.
meer...
BGastronome
30-60 minuten
Salade met kerstomaatjes, aubergine en granaatappel
de kerstomaatjes spoelen en in twee snijdende aubergine in blokjes snijden, bakken in olijfolie tot ze gaar zijnop smaak brengen met peper en zoutde pitjes uit 1/2 granaatappel doenalles mengen met...
meer...
grieties
10-20 minuten
Groene pesto
Lekker op brood, of door een salade. Men kan ook peterselie of rucola gebruiken. Lekker bij asperges, eiergerechten.
meer...
reusje
10-20 minuten