Spaans visstoofpotje
20-30 minuten
Wil je dat heerlijke vakantiegevoel iets langer vasthouden? Maak dan een gerecht met de smaken van de zon: knoflook, tomaten, paprika en vis. In dit lichte, smaakvolle stoofpotje proef je pure Spaanse passie!
Ingrediënten
voor 4 personen

3 el milde olijfolie
2 uien, in halve ringen gesneden
2 tenen knoflook, in dunne plakjes gesneden
1 glas droge witte wijn
1 blik tomatenblokjes (400g)
1 tl donkerbruine basterdsuiker
2 grote geroosterde paprika's
2 tl gerookte Spaanse paprika, pikant (Pimentón ahumado, picante)
300g aardappelen, in middelgrote stukken gesneden
150g erwten
1 glas water
200-250g grote garnalen
350-400g kabeljauw
zout en peper, naar smaak
aioli, om te serveren
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.