Scones met aardbeien en witte chocolade-yoghurt cr
30-60 minuten
Deze scones maken voor een heerlijk dessert of een decadente paasontbijt en zijn wat mij betreft de essentie van lente. Nu zijn de aardbeien nog niet op hun best (niet zo gek, ze moeten beste weg afleggen uit Spanje of Marocco), maar met de toevoegingen mogen ze er wel wezen. Natuurlijk is dit gerecht het lekkerst met hollandse aardbeien (of nog beter, die uit uw eigen tuin) die alle tijd in de zon gekregen hebben.
Ingrediënten
voor 4 personen

Voor de scones:
250 g bloem
1 eetlepel bakpoeder 
3 eetlepels suiker
100 ml karnemelk
50 ml room
80 g roomboter, koud
snuf zout
Voor de witte chocolade-yoghurt creme
100 g witte chocolade
150 ml yoghurt
100 ml slagroom, koud
300-400 g ardbeien 
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten