Kaneelbroodjes
Langer dan 2 uur
Kaneelbroodjes zijn heerlijk als ontbijt voor het weekend. Je moet wel iets vroeger opstaan om ze te bakken, maar dat is zeker de moeite waard.
Ingrediënten
voor 16 stuks

Voor het deeg:
225ml volle melk
80g boter
1 ½ tl vanille-extract
2 eieren, licht geklutst
550g patentbloem, plus wat extra voor het uitrollen
2 ½tl gedroogde gist
80g fijne suiker
½ tl kaneel
mespunt zout
Voor de vulling:
40g gesmolten boter
100g licht bruine basterdsuiker
100g rozijnen
1 ½ tl gemalen kaneel
Voor het glazuur:
70g poedersuiker
2 tl heet water
Reacties
24 feb 2014
Een paar dagen, of langer als je ze invriest.
24 feb 2014
hoelang kunnen deze broodjes bewaard worden?
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.