Kabeljauw met krokant laagje en julienne van groenten.
Langer dan 1 uur
Dit recept kan als hoofdschotel geserveerd worden
maar mits aanpassen van de hoeveelheden ook als voorgerecht of tussengerecht.
Men rekent hierbij 200 g per persoon als hoofdgerecht en 125 g als voorgerecht.
Kleur de vis altijd aan in een antikleefpan,
verplaats hem daarbij zo weinig mogelijk en gebruik bij het omdraaien voorzichtig twee spatels.
Ingrediënten
voor 4 personen

4 kabeljauwhaasjes
2 preiwitten
2 dikke wortelen
150 g gedroogde ham
1 eetlepel chapelure
3 dl visbouillon
2 dl witte wijn
2 dl room
olijfolie
peper,zout en mosterd
Reacties
24 jan 2016
Eenvoudig niet moeilijk om na te maken;men kan ook selderpuree vervangen door gewone aardappelpuree,omdat groenten gezond zijn,feestelijk is dan scampi's of grijze garnalen toevoegen..
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten