Gevulde kipfilet met Hollandse blauwschimmelkaas
30-60 minuten
Hollandse blauwschimmelkaas is heerlijk bij een kaasplankje met fruit, maar ook in deze gevulde kipfilets komt de kaas uitstekend tot zijn recht. De zongedroogde tomaten zorgen voor een licht-zoete smaak. Door het bakken in eendenvet wordt de kip mooi bruin en dankzij de wijn blijft het vlees lekker mals. Met dit gerecht hoef je geen uren in de keuken te staan en kan je toch iets heerlijks op tafel zetten.
Ingrediënten
voor 1 personen

1 kipfilet
gebrokkelde Hollandse blauwschimmelkaas
2-3 zongedroogde tomaatjes
zeezout en versgemalen peper, naar smaak
eendenvet, om te bakken
½ glas droge witte wijn
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.