Gevulde tomaten met tarly en tonijn
Een gezonde lunch met heel veel smaak!

Ingrediënten
Voor 2 personen

2 grote tomaten
60g tarly
¼ rode ui, fijngesnipperd
blijkje tonijn
2 el kapertjes
1 stengel bleekselderij, gehakt
handje dille en peterselie, gehakt
1½ el mayonaise
1 tl dijon mosterd
zout en peper, naar smaak
10-20 minuten

Recept

Snij de tomatenkapjes en haal het vruchtvlees eruit. Besprenkel de binnenkant van de tomaten met zout en leg ze ondersteboven op een stuk keukenpapier gedurende 10 minuten.

Kook de tarly in gezouten water in 12 minuten en goed laten afkoelen. Meng de gekoelde tarly met de rest van de  ingrediënten. Proef of er nog meer zout en peper bij moet.

Vul de tomaten, zet de kapjes terug en serveer ze op een bedje sla met een beetje goede olijfolie.
toegevoegd door PWestbeek