Gebakken spaghetti met geitenkaas
Gezond & lekker. Spaghetti koken en bakken in oljfolie, geitenkaasjes bakken en over sprenkelen met honing... zin in meer lees hieronder

Ingrediënten
Voor 2 personen

een vol hand met spaghetti
een aardappel
dennepitten (3 eetlepels)
gedroogde ham (twee sneden)
6 geitenkaasjes met spek
bodem Whisky single malt (turf)
gesneden bieslook
olijfolie
peper
basilicumdressing
10-20 minuten

Recept

De aardappel schillen en 2 min. koken in een pot met deksel in microgolf van 1000w. Als je deze kan doorprikken mag je het patatje snijden in smakelijke stukjes!

Pasta koken (bijtgaar), de dennepitten in pannetje bakken (zonder vetstoffen), steeds opschudden & blussen met Whisky.

In hetzelfde pannetje de reeds gesneden ham krokant aanbakken in olijfolie. 

In een pan de olijfolie goed opwarmen, de pasta erin doen en steeds doorroeren tot de pasta een weinig krokant is! Ondertussen afkruiden naar smaak met peper. 

Alles mooi schikken op een bord. Een mooie versiering maken met de basilicumdressing op het bord.

Smakelijk mensen!

* Heerlijk met een Côtes du Rhône.
toegevoegd door Thierry