Kabeljauw met ratatouille in de oven
Ingrediënten
Voor 4 personen

3 eetlepels olijfolie
2 rode uien, gesnipperd
2 tenen knoflook, fijngehakt
1 gele paprika, in kleine stukjes
1 courgette, in kleine blokjes
½ eetlepel paprikapoeder
½ eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden
500 g kabeljauwfilet
sap van een halve citroen
30-60 minuten

Recept

Voorbereiding

Verhit de olijfolie in een hapjespan en schep de ui, knoflook, paprika en courgette met de paprikapoeder en Provençaalse kruiden erdoor. Bak de groenten op matig hoog vuur in 5 minuten beetgaar.
Wrijf de kabeljauwfilet in met citroensap, zout en versgemalen zwarte peper en leg de vis in een ingevette lage ovenschaal. Verdeel de ratatouille erover.

Bereidingswijze

Schuif de schaal in de oven en laat de kabeljauw in 20-25 minuten
gaar worden. Eet smakelijk!
 
Tip: dit is heel lekker met aardappelpuree.
toegevoegd door Nansmans