Tulband met glazuur
Gewone tulband met heerlijk glazuur. ALTIJD LEKKER.

Ingrediƫnten
Voor 1 stuks

1 pak boerencakemix (plus ingredienten van het pak)
1 zakje kant-en-klaar glazuur
1 zakje eetbare zilverkleurige en blauwe pareltjes
1 tulbandvorm
20-30 minuten

Recept

  • Bereid de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Bak de cake in een licht ingevette tulbandvorm tot hij gaar is. 
  • Laat de cake zo'n 10 minuten afkoelen en draai hem dan voorzichtig om op een mooi bord. 
  • Kneed het zakje glazuur zodat de inhoud een beetje warm en vloeibaar wordt, knip het zakje open en giet het glazuur mooi over de cake. 
  • Versier het geheel met de zilverkleurige en blauwe pareltjes., , 
  • Tip: Maak de cake van tevoren en giet er pas op het laatste moment glazuur over.
toegevoegd door Dark-Nut